Rólunk

Cégünk a Realise 2014 Kft. több mint 19 éve foglakozik papír-írószer irodaszer forgalmazásával.
Az első lépéseket az írószer területén, az általános iskolákba való árusításokkal kezdtük. A vállalkozásunk gyerekcipőben járt de nagyon nagy lelkesedéssel dolgozva az iskolába tanuló gyerekek és a pedagógusok igényeit próbáltuk kielégíteni. Az iskolákkal a jó kapcsolatok, az egyre nagyobb igényeknek megfelelve döntöttünk egy papír-írószer bolt nyitása mellett. 
Egy nagyon szép de egyben nehéz időszak után, de annál nagyobb örömmel és lelkesedéssel nyitottuk a cégünk első papír-írószer kisboltját.Kisboltunk akkor még a Suli shop néven ismerték, nem több mint 20 négyzetméter alapterülettel rendelkezett amit 3 éves ottlétünk után gyorsan ki is nőttünk.
Vállalkozásunknak a 2014- év a fejlesztések éve volt. A kis boltból egy nagy 90 négyzetméteres bolthelységbe és új névvel a Varázstoll papír-írószer boltba költöztünk. Megjelentünk az online felületen egy új webáruházzal a www.varazstoll.hu néven ahol több mint 17.000 termék található.A kínálatunk, a szakmai tudásunk és humán téren (alkalmazottak) is fejlődtünk.
2016-évben a cég vezetése egyértelmű döntése alapján boltunkat papír-írószer és irodaszer szaküzletté minősítette.A kis 20 négyzetméteres boltunk profil váltáson ment át.Kis fénymásoló kuckó került kialakításra, majd későbbiekben fejlesztések során egy nagyobb helyre költözve Varázs Printer fénymásoló szalon néven fénymásoló szalont nyitottunk rengeteg szolgáltatással.
Megjelent az online piacon második web áruházunk ami a bélyegző készítéssel foglakozik a www.zuglobelyegzo.hu néven.
 

Tekintsen be a boltunkba is !

UA-77779760-1