blog

Pár szóban a VARÁZSTOLL BLOGRÓL

Köszöntelek a Varázstoll papír-írószer, nyomtatvány és irodaszer üzletünk blogján.  Hanzi Leventének hívnak. Engem is mint nagyon sokunkat elbűvölt az írószer világa. Kettő évtizede foglalkozom a papír-írószer és irodaszer forgalmazásával Budapesten, Zuglóban. A blog az írószer kedvelőknek lett kitalálva, a sok újdonságot, eseményeket és érdekességeket szeretném megosztani olvasóimmal.
Köszönöm hogy, az értékes idődből a blogom olvasására is szántál egy keveset.
Gyurma király

puha gyurma gyermekeknek

Gyurma, gyurma, gyurma ! Kevés kis gyermeket ismerek aki nem szeret gyurmázni. Legyen kislány, kis fiú, a színes gyurma mindenkit lefoglal, elbűvöl. Nem tudom mennyire vagy tisztába hogy, az írószer világa is pont olyan rohamosan fejlődik mint bármely más terület napjainkba.
Nemcsak a gyurmák minősége állaga, színe kell hogy megfeleljen az elvárásoknak, hanem környezetkimélő, meg baba barát is legyen.
Gyurma király a magyar kézműves gyurma ami megfelel úgy a szülők mint a gyermekek igényeinek. Buzát tartalmazó puha színes gyurma, amit tégelybe lehet megvásárolni színenként és dobozos kiszerelésben is. A szülőknek nagy segítség a gyurma azon tulajdonsága hogy, a szőnyegbe taposott gyurma száradás után porszívóval simán takarítható. Érdemes a gyurmát használat után a tégelybe vissza tenni, és a következő  használatkor vizes kézzel át gyúrva máris  használható.
Természetesen a Varázstoll papír-írószerboltban is megvásárolhatod. Támogassuk a Magyar vállalkozókat!
UA-77779760-1